Woonkamer Inspiratie

Kan jouw woonkamer wel een make-over gebruiken of ga je verhuizen en moet de woonkamer compleet aangepast worden? Wij bieden jou de mooiste woonkamer inspiratie om ideeën op te doen voor jouw nieuwe woonkamer. Van een nieuw kleurtje op de wand of de vloer tot een nieuwe eettafel: Cemcolori biedt het allemaal, én is erg makkelijk schoon te maken.

Cemcolori in de woonkamer

Het kan best lastig zijn om een woonkamer op te knappen. Het is één van de belangrijkste ruimtes in huis waar je veel tijd doorbrengt. Dan wil je toch graag dat hij precies voldoet aan jouw wensen. Met Cemcolori op de vloer en/of wanden zijn de mogelijkheden eindeloos en je kunt er jouw stijl naadloos in verweven. Een betonlook op de vloer en/of wanden geeft jouw woonkamer een stijlvolle uitstraling die met veel verschillende stijlen te combineren is. Wat dacht je van een landelijke stijl met veel hout gecombineerd met een industriële betonlook?

Bekijk de foto’s hieronder voor meer woonkamer inspiratie en ontvang jouw gasten binnenkort in een prachtige, nieuwe woonkamer. Wil je een brochure opvragen of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie opdoen voor in je woonkamer

Meer inspiratie opdoen voor je woning of bedrijf? Klik dan hier.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!