Badkamer Inspiratie

Ga jij je badkamer vernieuwen? Dan begint nu het leukste: badkamer inspiratie opdoen! Welk materiaal ga je gebruiken voor de vloer en de wanden? Kies je voor strak wit of zwart, of ga je voor een vrolijk kleurtje op de wand? En welke stijl past het best bij jou? De keus is enorm en onze verwerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat jij binnenkort geniet van een prachtige, nieuwe badkamer.

Cemcolori in de badkamer

Bij een badkamer denkt men al snel aan het uitzoeken van tegels voor de vloer en de wanden. Bij Cemcolori geven wij jou nieuwe badkamer inspiratie, want heb je al wel eens gedacht aan een betonlook in de badkamer? En niet zomaar een betonlook, want het materiaal van Cemcolori is sterk, waterdicht en uitstekend te reinigen. Dit maakt Cemcolori ideaal voor jouw badkamervloer en/of wand. De Cemcolori producten zijn zowel geschikt voor de vloer als de wanden en hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling. De betonlook past hierdoor erg goed bij een stijlvolle, moderne badkamer of een badkamer met een industriële of landelijke uitstraling.

Velen zijn jou al voorgegaan en komen nu tot rust in hun prachtige badkamer met Cemcolori. Bekijk hieronder de foto’s voor meer inspiratie voor jouw badkamer. Wil je een brochure opvragen of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie opdoen voor in je badkamer

Meer inspiratie opdoen voor je woning of bedrijf? Klik dan hier.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!