Showroom Inspiratie

Is jouw showroom toe aan vernieuwing of staat er al een verbouwing op de planning? Dan wordt het tijd om showroom inspiratie op te doen. Als je mooie producten verkoopt of gaat verkopen, dan is het belangrijk dat de showroom er representatief uitziet met een mooie vloer erin en nette wanden die makkelijk schoon te maken zijn. Onze verwerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat jij binnenkort rondloopt in een prachtige nieuwe showroom.

Cemcolori in de showroom

Een showroom kan flink wat te verduren krijgen. Misschien wisselen de producten die erin staan wel elk seizoen of wandelen er elke dag honderden mensen doorheen. Cemcolori Vloer is dan ideaal geschikt voor de vloer. Dankzij de unieke samenstelling is het slijtvast en onderhoudsvriendelijk. De robuuste uitstraling van beton kan gecombineerd worden met elke stijl die jij wenst in jouw showroom.

Bekijk de foto’s hieronder voor meer showroom inspiratie en ontvang jouw klanten binnenkort in een representatieve, nieuwe showroom. Wil je een brochure opvragen of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie opdoen voor in je showroom

Meer inspiratie opdoen voor je woning of bedrijf? Klik dan hier.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!