Toilet Inspiratie

Ben jij van plan om jouw toilet te vernieuwen? Dan start nu de zoektocht naar toilet inspiratie, want ook van de kleinste kamer in huis, kun jij een stijlvolle ruimte maken! Kies je voor een klassiek toilet met een witte tegelmuur, een vrolijk toilet met gekleurde tegels of… kies je eens iets anders en ga je voor Cemcolori? Een betonlook op de vloer en/of wanden geeft jouw toilet een stijlvolle, robuuste uitstraling die met veel verschillende stijlen te combineren is, en bovenal erg makkelijk schoon te maken. 

Cemcolori in het toilet

Op veel toilet inspiratie-blogs kom je veelal tegels tegen. Cemcolori biedt jou echter iets nieuws! Het is een duurzame, moderne betonlook uitstraling dat grenzeloze design mogelijkheden biedt voor jouw toilet. Cemcolori is geschikt voor elke ruimte en door de waterdichte en naadloze eigenschap ook ideaal voor natte ruimtes zoals het toilet, badkamer of de keuken.

Je kunt kiezen uit meerdere kleuren om het toilet precies naar eigen stijl te vernieuwen en dankzij de laklaag is Cemcolori erg goed schoon te maken.

Velen zijn jou al voorgegaan en genieten nu van een prachtig nieuw toilet met Cemcolori. Bekijk hieronder de foto’s voor meer inspiratie voor jouw toilet. Wil je een brochure opvragen of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie opdoen voor in je toilet

Meer inspiratie opdoen voor je woning of bedrijf? Klik dan hier.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!