Wat is Cemcolori?

Cemcolori is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. De Cemcolori producten hebben een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling en het is bovendien van nature waterdicht. Dit is een unieke eigenschap ten opzichte van andere producten op de markt. De laklaag die bij Cemcolori wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag. De Cemcolori afwerking is dan ook zeer goed reinigbaar.

Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Kortom een revolutionair, waterdicht en onderhoudsvriendelijk systeem met een luxe design uitstraling!

Spring direct naar: 

Wat kan ik met Cemcolori?

Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden voor je badkamer, toilet, woonkamer, keuken, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte. Cemcolori is geschikt voor elke ruimte in je woning of bedrijf. Door de waterdichte en naadloze eigenschap is Cemcolori bovendien een zeer geliefd alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig.

Waarom Cemcolori?

Cemcolori is als enige beton-cire toepassing van nature waterdicht en is daarmee uniek in haar soort. Natuurlijk zijn er meerdere producten op de markt waarbij een fraaie betonlook uitstraling verkregen wordt in bijvoorbeeld de badkamer, keuken, woonkamer, winkel of op kantoor. Deze producten moeten echter waterdicht gemaakt worden door middel van aflakken, waxen of impregneren. Je begrijpt dat dit op de langere termijn problemen kan opleveren wanneer de lak- of waxlaag slijtage gaat vertonen. Bij Cemcolori is dit niet het geval, de afwerking wordt met een speciaal ontwikkelde (hardtop) laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag. Dit maakt de Cemcolori dan ook zeer goed reinigbaar.

Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Cemcolori. Cemcolori waarborgt de kwaliteit door verwerkers zelf te trainen en te certificeren. Op deze manier worden teleurstellingen voorkomen. Bovendien is Cemcolori een uiterst duurzame toepassing. Onze producten zijn zeer emissie arm en daarmee is Cemcolori een gezonde toepassing voor zowel thuis als in de openbare ruimte. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen.

Unieke Eigenschappen van Cemcolori

Cemcolori beschikt over de volgende unieke eigenschappen:

  • Voor alle vloer- en wandafwerkingen
  • 100% natuurlijke en robuuste uitstraling
  • Vanaf 1 mm dikte waterdicht
  • Bestaat uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen
  • Zeer goed reinigbaar en onderhoudsvriendelijk
  • Voor het bekleden van wanden, vloeren, meubels, aanrechtbladen en trappen
  • Kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden
  • Licht flexibel met scheuroverbruggende eigenschappen
  • Betonuitstraling en slechts 3 mm dik
  • Naadloos, waterdicht én onderhoudsvriendelijk

Duurzaamheid Cemcolori

Cemcolori is een uiterst duurzame toepassing voor elke ruimte in jouw huis of bedrijf. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitstesten. Cemcolori is zeer emissiearm en daardoor een gezonde toepassing voor zowel thuis als in openbare ruimten. Cemcolori voldoet aan de modernste eisen van veiligheid en comfort. En daar zijn wij natuurlijk trots op!

Wij vinden het belangrijk producten te produceren die schoner en gezonder zijn. Cemcolori wordt gemaakt op basis van natuurlijke bronnen en is hierdoor een uiterst milieuvriendelijk product. Daarom is Cemcolori schoner, gezonder, veiliger en zeer milieuvriendelijk.

Veelgestelde vragen over Cemcolori (FAQ)

Ja dit is geen enkel probleem! Voor de realisatie van nieuwe vloeren is een apart opstookschema opgesteld. Dit schema is via gecertificeerde Cemcolori verwerkers te verkrijgen en zij zorgen ervoor dat jouw Cemcolori vloer probleemloos wordt gemaakt. Cemcolori vloeren voldoen aan de modernste eisen van veiligheid en comfort.

Ja dit kan! En dat voorkomt veel onnodig sloop- en breekwerk. De verwerker vlakt het tegelwerk eerst uit zodat de ondergrond niet door de Cemcolori zichtbaar wordt. Vervolgens kan Cemcolori op deze ondergrond aangebracht worden. Geen sloopwerk en toch een nieuwe uitstraling voor bijvoorbeeld je badkamer. Normaal gesproken is het mogelijk om dit binnen een week te realiseren.

Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. De specifieke situatie kan het beste met de verwerker beoordeeld worden.

Ja, Cemcolori is zeer geschikt voor toepassingen in natte ruimtes. Cemcolori is bij voldoende laagdikte waterdicht en is hiermee uniek in haar soort. Andere afwerkingen in de markt moeten met een speciale lak afgelakt worden om de realisatie volledig waterdicht te maken. Bij Cemcolori is dit niet het geval. Cemcolori wordt met een laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag.

In veel gevallen is het mogelijk om Cemcolori in twee tot vier dagen te realiseren. Dit is natuurlijk afhankelijk van de specifieke situatie. In overleg met je  gecertificeerde verwerker kun je de tijdsplanning gedetailleerd doorspreken.

Ja, door de laklaag blijft het vuil op de Cemcolori staan en kan dit makkelijk verwijderd worden met de Cemcolori reiniger. Voor hardnekkige vlekken bieden wij de Cemcolori ontvetter aan. Bovendien is Cemcolori naadloos (geen voegen zoals bij tegels), hetgeen de onderhoudsvriendelijkheid ten goede komt.

Nee, Cemcolori wordt altijd aangebracht door professionele verwerkers. Wil je beton ciré zelf doen? Dan kun je met Betonlook 123 aan de slag, dit product is speciaal ontwikkeld voor de doe-het-zelver. Betonlook 123 is een kant en klare beton ciré oplossing die je in 3 simpele stappen aanbrengt. Lees er alles over op de website of neem contact op via Betonlook 123 contact

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!