Cemcolori toepassingen

Cemcolori kent vele toepassingen en mogelijkheden, van Cemcolori op vloeren in winkels en kantoren tot aan een betonlook badkamer of douche. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Cemcolori Wand

Cemcolori Wand is een zeer hoogwaardig en waterdicht product op basis van een cement en een hars. In tegenstelling tot traditioneel stucwerk op basis van kalk of gips, wordt de Cemcolori niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen wordt.

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden is Cemcolori een ideaal product voor elke ruimte in je huis! De Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Hierdoor zijn de Cemcolori producten niet enkel geschikt voor wanden maar ook voor meubels, aanrechtbladen en trappen. De unieke eigenschappen maken Cemcolori bovendien een ideaal product voor natte ruimtes in je huis, zoals een mooie en onderhoudsvriendelijke betonlook douche of badkamer.

Bekijk hier alle kleuren van Cemcolori ►

Meer inspiratie opdoen voor je gehele woning of bedrijf? Klik dan hier.

Cemcolori Vloer

Cemcolori Vloer is een toepassing van Cemcolori, speciaal ontwikkeld voor de vloer. Door de unieke samenstelling is het slijtvast, onderhoudsvriendelijk en heeft het de robuuste uitstraling van beton. In tegenstelling tot andere op cement- en beton gebaseerde systemen heeft de Cemcolori geen last van lange droogtijden en krimpscheuren. Ook is het systeem slechts 3 mm dik waardoor het over elke vlakke en vormvaste ondervloer een robuuste betonuitstraling geeft.

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden is Cemcolori een ideaal product voor winkels, kantoren en woningen waar men een robuuste en industriële uitstraling wenst, maar zonder de nadelen van gestort beton! De mogelijkheden zijn enorm: van een betonlook badkamer tot aan een betonlook vloer, zowel in publieke als particuliere ruimtes.

Bekijk hier alle kleuren van Cemcolori ►

Meer inspiratie opdoen voor je gehele woning of bedrijf? Klik dan hier.

Cemcolori meubels

Cemcolori is niet alleen geschikt voor wanden en vloeren, maar is ook een mooie betonlook toepassing voor tafels, aanrechtbladen, trappen en andere meubels. Een hoogwaardig en waterdicht product op basis van cement en een hars waardoor het sterk, flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen is.

Door deze unieke samenstelling en mogelijkheden is Cemcolori een ideaal product voor elke ruimte in je huis! De Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. Hierdoor is Cemcolori ook uiterst geschikt voor aanrechtbladen, tafels, trappen, badkamermeubels, en andere meubels.

Bekijk hier alle kleuren van Cemcolori ►

Meer inspiratie opdoen voor je gehele woning of bedrijf? Klik dan hier.

Cemcolori Art Collection

Het is zoals de naam al doet vermoeden: Cemcolori Art Collection is Cemcolori aangebracht op een creatieve en kunstzinnige manier. Door speciale bewerkingstechnieken wordt Cemcolori Art op een unieke manier aangebracht, hetgeen de mogelijkheden enorm maakt. Cemcolori Art wordt in meerdere lagen gerealiseerd. In deze lagen worden reliëfs en tekeningen aangebracht, waardoor er een uiterst uniek design ontstaat. Op deze manier kunnen er verschillende structuren worden aangebracht. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers, denk bijvoorbeeld aan: leer, hout, rots, fossiel, natuursteen, roest en metallic structuren.

Kortom, de Cemcolori Art Collection is een unieke designtoepassing met grenzeloze mogelijkheden. Met mogelijkheden die uiteen lopen van modern tot klassiek is het mogelijk voor ieder project een passende afwerking te realiseren.

Lees en bekijk hier meer over de Cemcolori Art Collection ►

Meer inspiratie opdoen voor je gehele woning of bedrijf? Klik dan hier.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!