Keuken Inspiratie

Is jouw keuken aan vervanging of renovatie toe? Elk jaar zijn er weer nieuwe keukentrends en is er online volop keuken inspiratie te vinden. Welke stijl past het best bij jou en welke materialen kun je het best kiezen? Onze verwerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze zodat jij binnenkort geniet van een prachtige vernieuwde én praktische keuken.

Cemcolori in de keuken

Waarbij de meesten snel aan tegels in de keuken denken, brengt Cemcolori jou op andere ideeën. Cemcolori is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels zoals aanrechtbladen. Het waterdichte betonstuc is ideaal voor ruimtes zoals de keuken, maar ook de badkamer en het toilet. Daarnaast hoeft betonlook helemaal niet saai te zijn, integendeel zelfs! Je kunt Cemcolori bestellen in maar liefst 23 standaardkleuren, zoals groen (Verde Nerastro), blauw (Blu Pastello) en oranje (Marrone Aranicio) én 9 nieuwe trendkleuren. Ben je op zoek naar een achterwand keuken of keuken spatscherm? Neem dan een kijkje bij Keukenprint.nl.

Bekijk de foto’s hieronder voor meer keukeninspiratie en kook binnenkort een heerlijke pasta in jouw nieuwe keuken met Cemcolori. Wil je een brochure opvragen of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie opdoen voor in je keuken

Meer inspiratie opdoen voor je woning of bedrijf? Klik dan hier.

ik wil graag
in contact komen 
met een gecertificeerde 
verwerker uit mijn regio

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!