Veelgestelde vragen Cemcolori2019-02-13T12:03:50+00:00

Veelgestelde vragen Cemcolori

Ja dit is geen enkel probleem! Voor de realisatie van nieuwe vloeren is een apart opstookschema opgesteld. Dit schema is via gecertificeerde Cemcolori verwerkers te verkrijgen en zij zorgen ervoor dat jouw Cemcolori vloer probleemloos wordt gemaakt. Cemcolori vloeren voldoen aan de modernste eisen van veiligheid en comfort.
Ja dit kan! En dat voorkomt veel onnodig sloop- en breekwerk. De verwerker vlakt het tegelwerk eerst uit zodat de ondergrond niet door de Cemcolori zichtbaar wordt. Vervolgens kan Cemcolori op deze ondergrond aangebracht worden. Geen sloopwerk en toch een nieuwe uitstraling voor bijvoorbeeld je badkamer. Normaal gesproken is het mogelijk om dit binnen een week te realiseren.
Cemcolori kan op nagenoeg elke stabiele ondergrond aangebracht worden. De specifieke situatie kan het beste met de verwerker beoordeeld worden.
Dit is onder bepaalde omstandigheden en met de juiste voorbereiding mogelijk. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met een erkend verwerker.
Ja, Cemcolori is zeer geschikt voor toepassingen in natte ruimtes. Cemcolori is bij voldoende laagdikte waterdicht en is hiermee uniek in haar soort. Andere afwerkingen in de markt moeten met een speciale lak afgelakt worden om de realisatie volledig waterdicht te maken. Bij Cemcolori is dit niet het geval. Cemcolori wordt met een laklaag enkel beschermd tegen vuilaanslag.
In veel gevallen is het mogelijk om Cemcolori in twee tot vier dagen te realiseren. Dit is natuurlijk afhankelijk van de specifieke situatie. In overleg met je  gecertificeerde verwerker kun je de tijdsplanning gedetailleerd doorspreken.
Met de PU Finish is de Cemcolori geschikt voor normaal gebruik. Voor erg uitzonderlijke situaties (kapsalon, autoshowroom, fietszaak, horecabladen) hebben wij de PU Supercoat ontwikkeld.
Ja, door de laklaag blijft het vuil op de Cemcolori staan en kan dit makkelijk verwijderd worden met de Cemcolori reiniger. Voor hardnekkige vlekken bieden wij de Cemcolori ontvetter aan. Bovendien is Cemcolori naadloos (geen voegen zoals bij tegels), hetgeen de onderhoudsvriendelijkheid ten goede komt.

ik wil graag
in contact komen
met een gecertificeerd
verwerker uit mijn regio

Klik hier

Wat Cemcolori
zo uniek maakt…

Ons product is van nature
100% waterdicht
Dus ook ideaal voor je
badkamer, douche en toilet

Nu, het alternatief voor tegels
in natte ruimtes!

Cemcolori Nederland

Producent & Distributie Nederland

Jan Poelsweg 20
5813 BN Ysselsteyn
Nederland

info@cemcolori.nl

Cemcolori België

Distributie België

info@cemcolori.be